Kodeord til ekstra materiale: 
Forside
Om netboghandler
Er du forfatter — eller har du lyst til at blive det?
Kontakt
<< Tilbage til oversigt
Se stort billede
The Secret

The law of attraction

Filmen The Secret tog verden med storm, da den udkom, og er stadig en af de mest solgte film på DVD.

Ifølge tv-producer Rhonda Byrne, som har produceret filmen The Secret, kan vi få de ting til at ske, som vi virkelig tror på.

Filmen og bogen omhandler det, der af mange betegnes som ”the law of attraction”, som vel kort fortalt kan forklares ved, at vi opnår/modtager det, vi fokuserer på.

Hvis du tænker gode og positive tanker vil du trække gode og positive ting ind i dit liv.

Fokuserer du på det, du er utilfreds med, får du sandsynligvis mere af det, du er utilfreds med.

Fokuserer du på det, du er tilfreds med – og holder opmærksomheden på det positive i livet, som du er glad og taknemmelige for – vil du også få mere af netop det, du er glad og taknemmelig for.

Vi har hørt noget lignende mange gange før i form af udtryk som ”positiv tænkning” – at vi kan få et bedre liv, og flere positive ting vil komme ind i vores liv, når vi tænker positivt.

The Secret går et skridt videre og forklarer det på en ny og overbevisende måde – bl.a. ved at lade 29 spirituelle lærere, forfattere og pionerer inden for management, økonomi, lægevidenskab, psykologi, videnskab, historie og samliv præsentere ”the secret” fra hver deres vinkel og med hver deres erfaringer med denne universelle lov - ”the law of attraction”.

De giver hver især deres forslag til, hvordan du kan anvende The Secret i dit liv, og derved komme godt i gang med at skabe det liv, du ønsker.

The Law of Attraction går ud på, at du tiltrækker de mennesker og situationer, som harmoniserer med dine dominerende tanker.

Det du tænker og føler (det meste af tiden og stærkest) skaber dit liv. Det er også dine tanker og holdninger tidligere i dit liv som – mere end noget andet – har skabt den situation du befinder dig i nu – god eller dårlig.

Ved at tænke på den rette måde – bl.a. ved at tænke positivt og have visioner – vil du trække de ting ind i dit liv, som du behøver for at opfylde dine drømme og nå dine mål.

Hvis du ændrer dine tanker, ændrer du også dit liv. Ved at ændre på din måde at tænke, føle og handle på, bliver du i stand til at forme det liv og den fremtid, du ønsker.

Det overordnede budskab i filmen – som jeg ser det – er, at dit liv og din personlighed er et produkt af dine tanker og det, du fokuserer på.

Mennesker der bruger meget tid på at tale om og tænke på de ting, de ikke ønsker – og de ting de er bange for eller bekymrer sig om – vil også lettere tiltrække negative eller triste situationer og mennesker ind i deres liv.

Dine positive tanker, følelser og visioner fører til, at positive muligheder nærmest på mystisk vis opstår i dit liv ... eller i det mindste, at du bliver meget bedre til at SE de positive muligheder, når de opstår, og se de muligheder, som allerede er der.

Enhver succesrig person har oplevet mange fejlslagne forsøg, forhindringer og nederlag i sit liv.

Du kan ikke forvente, at alt pludselig er lyserødt hele tiden – at du får succes med alt i livet, blot fordi du begynder at bruge The Secret i dit liv – men korrekt anvendelse af principperne kan hjælpe dig godt på vej!

Succes er ikke et resultat af mangel på fejltagelser, som mange tror. Nok nærmere tværtimod.

Succes har i stor udstrækning at gøre med at reagere positivt og konstruktivt på de nederlag og fejltagelser der også er en del af livet. Det gælder altså også om at bruge erfaringer og erkendelser fra fiaskoer og ubehagelige hændelser til at opnå succes, glæde og et meningsfyldt liv.


Vær taknemlig – en vigtig del af The Secret

Vær taknemmelig for det du har.

Vær taknemmelig for alt det gode i livet.

Lær at se og anerkende det positive i selv små ting.

Se og forstærk det gode og de positive aspekter i ellers negative eller ubehagelige situationer.

Vær så vidt muligt glad og lykkelig i nuet.

Den bedste måde at leve et godt liv på – ifølge The Secret – er at være taknemmelig for det, du har, og de erfaringer du får, og tilgive de mennesker som du føler har skadet dig i din fortid.

Den positive energi, din taknemlighed og tilgivelse skaber, vil være med til at skabe gode ting i dit liv.


The Secret er en tankevækkende film.

Læs evt. mere om filmen her.

 


<< Tilbage til oversigt
Bemærk

Du kan ikke købe bøger på denne hjemmeside, men læse om udvalgte bøger, hente ekstramaterialer om bøgerne e.l.

Køb bøger hos din lokale boghandler eller via online boghandlere. Fx hos Saxo.com

Om sprog og sprogbrug

Sproget.dk er en hjemmeside for dansk sprog skabt i et samarbejde mellem Dansk Sprognævn og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.


Hos Dansk Sprognævn kan du slå danske ord op, lære om kommaregler, få svar på mange spørgsmål om sprog og sprogbrug mv.
Den Store Danske. Gyldendals åbne encyklopædi.
Ordbog over it-termer på dansk. It-Terminologi-Udvalgets ordbog.
God engelsk-engelsk ordbog, hvor du kan høre udtalen .
Biblioteker

Find, reserver og lån via bibliotek.dk

Brug Netbibliotekerne, når du søger viden og information via nettet.

Nye bøger og priser

Sammenlign priser på bøger på bogpriser.dk

Tilmelding til gratis online månedligt nyhedsbrev "Nye Bøger" fra bogpriser.dk

©2009 Netboghandler.dk